Dinsdag 4 Oktober | vanaf 8:00u
Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, Nederland

Op 4 oktober aanstaande zal Imagem wederom haar jaarlijkse gebruikersconferentie voor en met klanten, partners en prospects organiseren. Ook dit jaar zal er weer veel nieuws te vinden zijn tijdens de conferentie, waaronder M.App Enterprise, de oplossing voor het maken van Smart M.Apps in uw eigen organisatie!

Daarnaast maakt u kennis met de vernieuwingen die het Power Portfolio 2016 meebrengt en de oplossingen die we daarop ontwikkelen, zoals onze gloednieuwe 2D en 3D mutatietools, sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren! Wilt u zelf met deze tools aan de slag, of uw eigen Smart M.Apps ontwikkelen, dan is er het nieuwe HGDN programma, ook dit wordt tijdens Hexagon Geospatial Benelux 2016 nader toegelicht.

Meer dan in voorgaande jaren zal tijdens de conferentie meer nadruk liggen op marktspecifieke oplossingen. Wat gebeurt er bij de waterschappen, in gemeenteland en bij Defensie? Maar we kijken ook verder, naar de olie en gas-industrie, landbouw en de Omgevingswet. Zowel voor beleidsmakers en bestuurders als voor technisch georiënteerde gebruikers is er veel te beleven tijdens deze editie.

Met interessante keynote sprekers en parallelsessies die voldoende diepgang kennen komt iedereen aan zijn trekken.

Registreer vandaag voor Hexagon Geospatial Benelux 2016, op dinsdag 4 oktober, dan weet u zeker dat u niets mist!


Hexagon Geospatial Benelux 2016 vindt wederom plaats in Conferentiehotel ‘Kontakt der Kontinenten’ in Soesterberg (NL). Deze centraal gelegen locatie is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Meer informatie vindt u via deze link.